Milföy börek yaparken yufka seçiminin ne kadar önemli olduğunu deneyimleyen biri olarak, taze yufka kullanmanın gerçekten lezzeti artırdığını söyleyebilirim. Özellikle el açması yufkalar, böreği daha çıtır hale getiriyor. Peki, sizce iç malzeme seçiminde hangi kombinasyonlar daha iyi sonuç veriyor? Peynir ve ıspanak gibi klasiklerden mi yoksa daha farklı malzemelerle mi denemeler yapmak daha eğlenceli olur? Ayrıca, yufkaları kat kat yerleştirirken yağ kullanmanın böreğin çıtırlığını artırdığına tamamen katılıyorum. Sizce, yağın miktarı ne kadar olmalı?
Milföy börek yaparken yufka seçiminin ne kadar önemli olduğunu deneyimleyen biri olarak, taze yufka kullanmanın gerçekten lezzeti artırdığını söyleyebilirim. Özellikle el açması yufkalar, böreği daha çıtır hale getiriyor. Peki, sizce iç malzeme seçiminde hangi kombinasyonlar daha iyi sonuç veriyor? Peynir ve ıspanak gibi klasiklerden mi yoksa daha farklı malzemelerle mi denemeler yapmak daha eğlenceli olur? Ayrıca, yufkaları kat kat yerleştirirken yağ kullanmanın böreğin çıtırlığını artırdığına tamamen katılıyorum. Sizce, yağın miktarı ne kadar olmalı?
Cevap yaz