Bezelyeli garnitür yaparken en çok hangi püyf noktalarına dikkat etmemiz gerektiğini merak ediyorum. Özellikle bezelyeleri pişirirken nasıl bir süre izlemeliyiz ki besin değerini kaybetmesin? Ayrıca, taze bezelye ile dondurulmuş bezelye arasında bir tercih yaparken hangi özelliklere dikkat etmeliyiz? Son olarak, bu garnitürü sunarken hangi sebzelerle birleştirmenin daha şık bir görünüm sağladığını düşünüyorsunuz?
Bezelyeli garnitür yaparken en çok hangi püyf noktalarına dikkat etmemiz gerektiğini merak ediyorum. Özellikle bezelyeleri pişirirken nasıl bir süre izlemeliyiz ki besin değerini kaybetmesin? Ayrıca, taze bezelye ile dondurulmuş bezelye arasında bir tercih yaparken hangi özelliklere dikkat etmeliyiz? Son olarak, bu garnitürü sunarken hangi sebzelerle birleştirmenin daha şık bir görünüm sağladığını düşünüyorsunuz?
Cevap yaz