Bonibonlu kurabiye yaparken hangi malzemeleri seçmem gerektiği konusunda kararsız kaldım. Özellikle un ve şeker seçimi benim için önemli. Yüksek proteinli unlar kullanmalı mıyım yoksa normal un yeterli mi? Ayrıca esmer şekerin tadı gerçekten fark yaratıyor mu? Tereyağının tazeliği de önemliymiş, ama nasıl anlayabilirim taze olup olmadığını? Hamur hazırlarken dikkat etmem gereken başka noktalar var mı? Özellikle bonibonları eklerken nasıl bir yöntem izlemeliyim ki renkleri dağılmasın? Bu konularda deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Bonibonlu kurabiye yaparken hangi malzemeleri seçmem gerektiği konusunda kararsız kaldım. Özellikle un ve şeker seçimi benim için önemli. Yüksek proteinli unlar kullanmalı mıyım yoksa normal un yeterli mi? Ayrıca esmer şekerin tadı gerçekten fark yaratıyor mu? Tereyağının tazeliği de önemliymiş, ama nasıl anlayabilirim taze olup olmadığını? Hamur hazırlarken dikkat etmem gereken başka noktalar var mı? Özellikle bonibonları eklerken nasıl bir yöntem izlemeliyim ki renkleri dağılmasın? Bu konularda deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Cevap yaz