Çikolatalı milföy böreği yaparken dikkat edilmesi gereken püf noktaları gerçekten çok önemli. Kaliteli malzemeler seçimi konusunda özellikle çikolatanın kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bitter veya sütlü çikolata tercihinin lezzet farkını nasıl etkilediğini deneyimlediniz mi? Ayrıca milföy hamurunun hazırlığı sırasında buzdolabında yavaşça çözülmesi gerektiğini biliyordum ama un serpmeyi unutmamak da önemli bir detay. Hamurun yapışmaması için bu adımı ne kadar önemli buluyorsunuz? Pişirme sürecinde fırının önceden ısıtılması hakkında neler düşünüyorsunuz? Benim için bu, böreğin kabarmasında büyük bir etki yaratıyor. Servis önerileri de harika, sizce pudra şekerinin dışında başka ne tür soslar deneyebiliriz? Afiyet olsun!
Çikolatalı milföy böreği yaparken dikkat edilmesi gereken püf noktaları gerçekten çok önemli. Kaliteli malzemeler seçimi konusunda özellikle çikolatanın kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bitter veya sütlü çikolata tercihinin lezzet farkını nasıl etkilediğini deneyimlediniz mi? Ayrıca milföy hamurunun hazırlığı sırasında buzdolabında yavaşça çözülmesi gerektiğini biliyordum ama un serpmeyi unutmamak da önemli bir detay. Hamurun yapışmaması için bu adımı ne kadar önemli buluyorsunuz? Pişirme sürecinde fırının önceden ısıtılması hakkında neler düşünüyorsunuz? Benim için bu, böreğin kabarmasında büyük bir etki yaratıyor. Servis önerileri de harika, sizce pudra şekerinin dışında başka ne tür soslar deneyebiliriz? Afiyet olsun!
Cevap yaz