Enginar salatası yaparken, enginarın tazeliğine dikkat etmek gerçekten çok önemli. Taze ve diri enginarlar tercih etmek lezzeti nasıl etkiliyor? Ayrıca, enginarların kararmaması için limonlu su kullanmak da iyi bir yöntem olarak görünüyor. Peki, enginarları haşlarken buharda pişirmek mi yoksa az su ile haşlamak mı daha iyi sonuç veriyor? Salatanın diğer malzemeleri konusunda ne düşünüyorsun? Fresk yeşillikler ve cherry domates eklemek salatanın tadını nasıl etkiliyor? Son olarak, çıtır doku elde etmek için kızartma işlemi sırasında sıcak yağda ne kadar süre tutmak gerektiğini merak ediyorum. Bu salatayı hazırlarken en çok hangi püf noktasını uyguluyorsun?
Enginar salatası yaparken, enginarın tazeliğine dikkat etmek gerçekten çok önemli. Taze ve diri enginarlar tercih etmek lezzeti nasıl etkiliyor? Ayrıca, enginarların kararmaması için limonlu su kullanmak da iyi bir yöntem olarak görünüyor. Peki, enginarları haşlarken buharda pişirmek mi yoksa az su ile haşlamak mı daha iyi sonuç veriyor? Salatanın diğer malzemeleri konusunda ne düşünüyorsun? Fresk yeşillikler ve cherry domates eklemek salatanın tadını nasıl etkiliyor? Son olarak, çıtır doku elde etmek için kızartma işlemi sırasında sıcak yağda ne kadar süre tutmak gerektiğini merak ediyorum. Bu salatayı hazırlarken en çok hangi püf noktasını uyguluyorsun?
Cevap yaz