Fırında patates közlemenin püf noktalarını öğrendikten sonra mutfakta denemek için sabırsızlanıyorum. Patates seçiminde yerli patateslerin daha iyi sonuç verdiğini duyduğumda, hangisini tercih etmeliyim diye düşündüm. Ayrıca, patatesleri tuzlu suda bekletmenin çıtırlık sağladığını öğrenmek çok ilginç. Gerçekten de pişirme süresi boyunca patatesleri çevirmek gerekiyor mu? Bu noktalar, benim için fırında közleme deneyimimi kesinlikle daha başarılı hale getirecek gibi görünüyor. Son olarak, yoğurtlu sosların ve yeşil salatanın eşlik etmesi ile dengeli bir öğün oluşturacağı fikri de gerçekten hoşuma gitti. Denemeye değer gibi!
Fırında patates közlemenin püf noktalarını öğrendikten sonra mutfakta denemek için sabırsızlanıyorum. Patates seçiminde yerli patateslerin daha iyi sonuç verdiğini duyduğumda, hangisini tercih etmeliyim diye düşündüm. Ayrıca, patatesleri tuzlu suda bekletmenin çıtırlık sağladığını öğrenmek çok ilginç. Gerçekten de pişirme süresi boyunca patatesleri çevirmek gerekiyor mu? Bu noktalar, benim için fırında közleme deneyimimi kesinlikle daha başarılı hale getirecek gibi görünüyor. Son olarak, yoğurtlu sosların ve yeşil salatanın eşlik etmesi ile dengeli bir öğün oluşturacağı fikri de gerçekten hoşuma gitti. Denemeye değer gibi!
Cevap yaz