Güveçte tas kebabı yaparken dikkat etmemiz gereken malzeme seçimi, gerçekten de yemeğin lezzetini etkileyen en önemli faktörlerden biri. Kuzu veya dana etinin yağlı ve sinirlerinden arındırılmış olması gerektiğini belirtmişsiniz, peki bu seçimde etin hangi kısmını tercih etmemiz daha uygun olur? Ayrıca, sebzelerin taze olması gerektiği vurgusu da çok önemli, bu konuda nerelerde taze sebzeler bulabileceğimize dair önerileriniz var mı? Baharatların kullanımı hakkında da daha fazla bilgi alabilir miyiz? Özellikle hangi oranlarda kullanmalıyız?
Güveçte tas kebabı yaparken dikkat etmemiz gereken malzeme seçimi, gerçekten de yemeğin lezzetini etkileyen en önemli faktörlerden biri. Kuzu veya dana etinin yağlı ve sinirlerinden arındırılmış olması gerektiğini belirtmişsiniz, peki bu seçimde etin hangi kısmını tercih etmemiz daha uygun olur? Ayrıca, sebzelerin taze olması gerektiği vurgusu da çok önemli, bu konuda nerelerde taze sebzeler bulabileceğimize dair önerileriniz var mı? Baharatların kullanımı hakkında da daha fazla bilgi alabilir miyiz? Özellikle hangi oranlarda kullanmalıyız?
Cevap yaz