Bu haşhaşlı revani tarifi gerçekten çok ilgi çekici görünüyor. Revani tatlısının geleneksel lezzetinin yanı sıra haşhaş tohumu eklenmesi, ona farklı bir tat ve aroma kazandırıyor. Malzeme listesinde yer alan yoğurt ve irmik, tatlının yumuşak dokusunu sağlayacak gibi. Ayrıca, şerbetin soğuk, revani tatlısının sıcak olması gerektiği de çok önemli bir detay. Bu kadar özenle hazırlanmış bir tatlının misafirleri etkilememesi mümkün mü? Peki sizce haşhaşlı revaniyi denemek için en uygun zaman ne zaman olur?
Bu haşhaşlı revani tarifi gerçekten çok ilgi çekici görünüyor. Revani tatlısının geleneksel lezzetinin yanı sıra haşhaş tohumu eklenmesi, ona farklı bir tat ve aroma kazandırıyor. Malzeme listesinde yer alan yoğurt ve irmik, tatlının yumuşak dokusunu sağlayacak gibi. Ayrıca, şerbetin soğuk, revani tatlısının sıcak olması gerektiği de çok önemli bir detay. Bu kadar özenle hazırlanmış bir tatlının misafirleri etkilememesi mümkün mü? Peki sizce haşhaşlı revaniyi denemek için en uygun zaman ne zaman olur?
Cevap yaz