Patates yemeği yaparken en çok hangi püf noktalarına dikkat ediyorsunuz? Özellikle patates seçimi ve haşlama süreleri konusunda nasıl bir yaklaşım benimsiyorsunuz? Ben de haşlanmış patateslerin lezzetinin büyük ölçüde doğru patates seçimine bağlı olduğunu düşünüyorum. Sizce hangi patates türü en lezzetlisi? Ayrıca, tuz ekleme sürecinde ne kadar tuz kullanmak gerektiği konusunda bir ölçü belirliyor musunuz?
Patates yemeği yaparken en çok hangi püf noktalarına dikkat ediyorsunuz? Özellikle patates seçimi ve haşlama süreleri konusunda nasıl bir yaklaşım benimsiyorsunuz? Ben de haşlanmış patateslerin lezzetinin büyük ölçüde doğru patates seçimine bağlı olduğunu düşünüyorum. Sizce hangi patates türü en lezzetlisi? Ayrıca, tuz ekleme sürecinde ne kadar tuz kullanmak gerektiği konusunda bir ölçü belirliyor musunuz?
Cevap yaz