Hingel mantısını yaparken dikkat etmemiz gereken en önemli noktalardan biri hamurun kalitesi değil mi? Peki, unun kalitesi ve su-tuz oranı konusunda ne düşünüyorsun? Hamurun yumuşaklığını sağlamak için en uygun oranları nasıl bulabilirim? Ayrıca, iç harcının lezzeti için kıyma seçimi ve soğan kullanımı hakkında paylaştıkların çok faydalı. Kıyma yağ oranının dengesi konusunda daha fazla önerin var mı? Hamuru açarken ince açmak gerçekten önemli, ama un kullanımıyla ilgili dengeyi nasıl sağlamalıyız? Mantının şekillendirilmesi de bir o kadar kritik; kapama yöntemlerini nasıl uyguluyorsun? Son olarak, pişirme süresi ile ilgili olarak, mantıların su yüzeyine çıkması dışında başka bir ipucu verebilir misin?
Hingel mantısını yaparken dikkat etmemiz gereken en önemli noktalardan biri hamurun kalitesi değil mi? Peki, unun kalitesi ve su-tuz oranı konusunda ne düşünüyorsun? Hamurun yumuşaklığını sağlamak için en uygun oranları nasıl bulabilirim? Ayrıca, iç harcının lezzeti için kıyma seçimi ve soğan kullanımı hakkında paylaştıkların çok faydalı. Kıyma yağ oranının dengesi konusunda daha fazla önerin var mı? Hamuru açarken ince açmak gerçekten önemli, ama un kullanımıyla ilgili dengeyi nasıl sağlamalıyız? Mantının şekillendirilmesi de bir o kadar kritik; kapama yöntemlerini nasıl uyguluyorsun? Son olarak, pişirme süresi ile ilgili olarak, mantıların su yüzeyine çıkması dışında başka bir ipucu verebilir misin?
Cevap yaz