Kremalı ayva tatlısı yaparken, ayvaların seçimi gerçekten çok önemli mi? Olgun ama sert ayvalar kullanmak, tatlının şeklini korumasına yardımcı mı oluyor? Ayrıca, şeker oranını ayvaların tatlılığına göre ayarlamak gerektiğini duyduğumda ne kadar şeker eklemeliyim? Kremanın hazırlanmasında da taze krema kullanmak lezzeti artırıyormuş, bu konuda ne düşünüyorsunuz? Servis önerileri arasında tatlının yanında kaymak veya dondurma sunmak da var, sizin favoriniz hangisi? Ekstra ipuçlarıyla lezzeti artırmak mümkün mü, özellikle limon suyu ile ovmanın etkisi hakkında bir deneyiminiz oldu mu?
Kremalı ayva tatlısı yaparken, ayvaların seçimi gerçekten çok önemli mi? Olgun ama sert ayvalar kullanmak, tatlının şeklini korumasına yardımcı mı oluyor? Ayrıca, şeker oranını ayvaların tatlılığına göre ayarlamak gerektiğini duyduğumda ne kadar şeker eklemeliyim? Kremanın hazırlanmasında da taze krema kullanmak lezzeti artırıyormuş, bu konuda ne düşünüyorsunuz? Servis önerileri arasında tatlının yanında kaymak veya dondurma sunmak da var, sizin favoriniz hangisi? Ekstra ipuçlarıyla lezzeti artırmak mümkün mü, özellikle limon suyu ile ovmanın etkisi hakkında bir deneyiminiz oldu mu?
Cevap yaz