Maden sulu poğaçalar yaparken en çok hangi maden suyu markasını tercih ettiniz? Gazlı ve doğal maden suyu kullanmanın kabarmaya etkisi hakkında düşündükleriniz neler? Hamuru yoğururken dikkat ettiğiniz noktalar var mıydı, özellikle fazla çiğnememek konusunda? Malzeme oranlarını belirlerken hangi malzemelere daha çok özen gösteriyorsunuz? Dinlendirme süresi hakkında ne düşünüyorsunuz, sizin için ne kadar beklemek ideal? Poğaçaların şekil verilirken dikkat ettiğiniz ayrıntılar neler? Son olarak, pişirme süresi ve sıcaklığı konusunda yaptığınız denemelerden en iyi sonucu nasıl aldınız?
Maden sulu poğaçalar yaparken en çok hangi maden suyu markasını tercih ettiniz? Gazlı ve doğal maden suyu kullanmanın kabarmaya etkisi hakkında düşündükleriniz neler? Hamuru yoğururken dikkat ettiğiniz noktalar var mıydı, özellikle fazla çiğnememek konusunda? Malzeme oranlarını belirlerken hangi malzemelere daha çok özen gösteriyorsunuz? Dinlendirme süresi hakkında ne düşünüyorsunuz, sizin için ne kadar beklemek ideal? Poğaçaların şekil verilirken dikkat ettiğiniz ayrıntılar neler? Son olarak, pişirme süresi ve sıcaklığı konusunda yaptığınız denemelerden en iyi sonucu nasıl aldınız?
Cevap yaz