Marmelatlı kurabiye yaparken dikkat edilmesi gereken pür noktalardan hangisi sizin için en önemli? Malzemelerin kalitesi mi yoksa hamurun hazırlanma teknikleri mi? Özellikle marmelatın kıvamı konusunda ne düşünüyorsunuz? Çok sıvı bir marmelat kullanmak kurabiyenin dokusunu değiştirebilir, bu konuda tecrübeleriniz nelerdir? Ayrıca, sunum ve depolama aşamasında neler yapıyorsunuz? Hava geçirmez kapta saklamak gerçekten tazeliği koruyor mu? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz?
Marmelatlı kurabiye yaparken dikkat edilmesi gereken pür noktalardan hangisi sizin için en önemli? Malzemelerin kalitesi mi yoksa hamurun hazırlanma teknikleri mi? Özellikle marmelatın kıvamı konusunda ne düşünüyorsunuz? Çok sıvı bir marmelat kullanmak kurabiyenin dokusunu değiştirebilir, bu konuda tecrübeleriniz nelerdir? Ayrıca, sunum ve depolama aşamasında neler yapıyorsunuz? Hava geçirmez kapta saklamak gerçekten tazeliği koruyor mu? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz?
Cevap yaz