Nohutlu erişte çorbasını hazırlarken hangi püf noktalarına dikkat ettiğinizi merak ediyorum. Özellikle nohutun önceden ıslatılması ve erişte seçimindeki tazelik, çorbanın lezzeti üzerinde ne kadar etkili oldu? Ayrıca baharatları hangi aşamada eklemeyi tercih ediyorsunuz? Bu çorbanın pişirme süresi ve sıcaklık ile olan ilişkisi hakkında deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Sunum aşamasında taze nane veya maydanoz kullanmanın çorbanın tadına etkisi nasıl? Ekstra malzemeler eklemek konusunda tercih ettiğiniz yöntemler var mı?
Nohutlu erişte çorbasını hazırlarken hangi püf noktalarına dikkat ettiğinizi merak ediyorum. Özellikle nohutun önceden ıslatılması ve erişte seçimindeki tazelik, çorbanın lezzeti üzerinde ne kadar etkili oldu? Ayrıca baharatları hangi aşamada eklemeyi tercih ediyorsunuz? Bu çorbanın pişirme süresi ve sıcaklık ile olan ilişkisi hakkında deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Sunum aşamasında taze nane veya maydanoz kullanmanın çorbanın tadına etkisi nasıl? Ekstra malzemeler eklemek konusunda tercih ettiğiniz yöntemler var mı?
Cevap yaz