Pastane usulü mısır unlu poğaça yaparken nelere dikkat ettiğinizi merak ediyorum. Özellikle malzemelerin kalitesi konusunda hangi markaları tercih ediyorsunuz? Hamuru hazırlarken oda sıcaklığındaki malzemelerin etkisini nasıl gözlemliyorsunuz? Dinlendirme sürecinin poğaçaların kabarmasındaki rolü hakkında ne düşünüyorsunuz? Şekillendirme ve pişirme aşamalarında en çok hangi yöntemleri kullanıyorsunuz? Sunum önerileriniz var mı? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Pastane usulü mısır unlu poğaça yaparken nelere dikkat ettiğinizi merak ediyorum. Özellikle malzemelerin kalitesi konusunda hangi markaları tercih ediyorsunuz? Hamuru hazırlarken oda sıcaklığındaki malzemelerin etkisini nasıl gözlemliyorsunuz? Dinlendirme sürecinin poğaçaların kabarmasındaki rolü hakkında ne düşünüyorsunuz? Şekillendirme ve pişirme aşamalarında en çok hangi yöntemleri kullanıyorsunuz? Sunum önerileriniz var mı? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz