Patatesli yalancı su böreğini yapmayı düşündüğümde, ilk aklıma gelen soru şu: Yufka seçimi gerçekten bu kadar önemli mi? El yapımı yufka bulmak zor olabilir, marketteki taze yufkalar yeterli mi? Ayrıca, patatesleri haşlarken ve ezilirken dikkat etmemiz gereken başka püf noktaları var mı? Özellikle soğanı kavurmak, lezzeti nasıl etkiliyor? Bu tarifin pratikliği beni cezbediyor ama yine de bazı detaylara dikkat etmek gerek gibi görünüyor. Sizce bu böreği yaparken en çok hangi noktaya dikkat etmek lazım?
Patatesli yalancı su böreğini yapmayı düşündüğümde, ilk aklıma gelen soru şu: Yufka seçimi gerçekten bu kadar önemli mi? El yapımı yufka bulmak zor olabilir, marketteki taze yufkalar yeterli mi? Ayrıca, patatesleri haşlarken ve ezilirken dikkat etmemiz gereken başka püf noktaları var mı? Özellikle soğanı kavurmak, lezzeti nasıl etkiliyor? Bu tarifin pratikliği beni cezbediyor ama yine de bazı detaylara dikkat etmek gerek gibi görünüyor. Sizce bu böreği yaparken en çok hangi noktaya dikkat etmek lazım?
Cevap yaz