Pekmezli ıslak kek yaparken dikkat edilmesi gereken püf noktaları gerçekten önemli. Özellikle pekmez seçimi konusunda nelere dikkat edildiğini merak ediyorum. Doğal ve katkı maddesi içermeyen pekmez kullanmanın kekin lezzetini nasıl etkilediğini deneyimleyen var mı? Ayrıca, malzeme oranlarının dengesi ile ilgili olarak, un ve sıvı malzemelerin oranlarının nasıl ayarlanması gerektiği konusunda fikirleriniz var mı? Yumurta sayısının kekin yapısını nasıl etkilediğini de merak ediyorum. Kek hamurunun hazırlanması aşamasında, hamurun fazla çırpılmaması gerektiği belirtilmiş. Bu konuda yaşadığınız tecrübeleri paylaşabilir misiniz?
Pekmezli ıslak kek yaparken dikkat edilmesi gereken püf noktaları gerçekten önemli. Özellikle pekmez seçimi konusunda nelere dikkat edildiğini merak ediyorum. Doğal ve katkı maddesi içermeyen pekmez kullanmanın kekin lezzetini nasıl etkilediğini deneyimleyen var mı? Ayrıca, malzeme oranlarının dengesi ile ilgili olarak, un ve sıvı malzemelerin oranlarının nasıl ayarlanması gerektiği konusunda fikirleriniz var mı? Yumurta sayısının kekin yapısını nasıl etkilediğini de merak ediyorum. Kek hamurunun hazırlanması aşamasında, hamurun fazla çırpılmaması gerektiği belirtilmiş. Bu konuda yaşadığınız tecrübeleri paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz