Portakal sulu kakaolu kek yaparken malzeme kalitesine neden bu kadar dikkat etmemiz gerektiğini merak ediyorum. Özellikle unun yüksek protein içermesi ve esmer şeker kullanmanın kekin lezzetini nasıl etkilediğini daha fazla öğrenmek isterim. Ayrıca, portakalın hazırlanması sırasında çekirdeklerini çıkarmanın kekin tadına olan katkısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu adımları atlamak kekin kalitesini ne ölçüde etkiler?
Portakal sulu kakaolu kek yaparken malzeme kalitesine neden bu kadar dikkat etmemiz gerektiğini merak ediyorum. Özellikle unun yüksek protein içermesi ve esmer şeker kullanmanın kekin lezzetini nasıl etkilediğini daha fazla öğrenmek isterim. Ayrıca, portakalın hazırlanması sırasında çekirdeklerini çıkarmanın kekin tadına olan katkısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu adımları atlamak kekin kalitesini ne ölçüde etkiler?
Cevap yaz