Sakızlı muhallebili etimek tatlısını ilk kez duyuyorum ve merak ettim. Etimeklerin üzerine konulan sakız aromalı muhallebi gerçekten de lezzetli bir kombinasyon mu? Ayrıca, sakızın miktarını damak zevkiyle ayarlamak gerektiği söylenmiş, bu durumda sizce tatlı çok sakızlı olursa tadı nasıl olur? Bu tatlının özel günlerde tercih edilmesi de ilginç. Sizce hangi kutlamalarda bu tatlıyı sunmak daha uygun olur?
Sakızlı muhallebili etimek tatlısını ilk kez duyuyorum ve merak ettim. Etimeklerin üzerine konulan sakız aromalı muhallebi gerçekten de lezzetli bir kombinasyon mu? Ayrıca, sakızın miktarını damak zevkiyle ayarlamak gerektiği söylenmiş, bu durumda sizce tatlı çok sakızlı olursa tadı nasıl olur? Bu tatlının özel günlerde tercih edilmesi de ilginç. Sizce hangi kutlamalarda bu tatlıyı sunmak daha uygun olur?
Cevap yaz