Sivas usulü Divriği pilavının püf noktalarını öğrenmek harika! Özellikle pirinci önceden ılık suyla bekletmenin ve nişastasını iyice temizlemenin etkisi gerçekten büyük. Sizce pilavın lezzetini artıran en önemli malzeme hangisi? Tereyağı mı yoksa zeytinyağı mı kullanmak daha iyi sonuç veriyor? Ayrıca, dinlendirme sürecinin de pilavın tadına katkısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu adımların hepsini uyguladığınızda, gerçekten muazzam bir pilav elde edilebileceği kesin!
Sivas usulü Divriği pilavının püf noktalarını öğrenmek harika! Özellikle pirinci önceden ılık suyla bekletmenin ve nişastasını iyice temizlemenin etkisi gerçekten büyük. Sizce pilavın lezzetini artıran en önemli malzeme hangisi? Tereyağı mı yoksa zeytinyağı mı kullanmak daha iyi sonuç veriyor? Ayrıca, dinlendirme sürecinin de pilavın tadına katkısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu adımların hepsini uyguladığınızda, gerçekten muazzam bir pilav elde edilebileceği kesin!
Cevap yaz