Soğuk krema yaparken özellikle malzeme seçimine dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum. Yüksek yağ içeriğine sahip süt kreması kullanmanın kremanın çırpılmasını kolaylaştırdığını öğrenmek güzel. Ayrıca, malzemelerin soğuk olması gerektiğini duymak, evde doğru sonuçlar almak için önemli bir ipucu gibi geliyor. Hızlı çırpmanın hacim kazanımını artırması da gerçekten ilginç. Peki, bu ipuçlarını uyguladıktan sonra, denediğiniz tariflerde gerçekten istediğiniz kıvamı yakalayabildiniz mi?
Soğuk krema yaparken özellikle malzeme seçimine dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum. Yüksek yağ içeriğine sahip süt kreması kullanmanın kremanın çırpılmasını kolaylaştırdığını öğrenmek güzel. Ayrıca, malzemelerin soğuk olması gerektiğini duymak, evde doğru sonuçlar almak için önemli bir ipucu gibi geliyor. Hızlı çırpmanın hacim kazanımını artırması da gerçekten ilginç. Peki, bu ipuçlarını uyguladıktan sonra, denediğiniz tariflerde gerçekten istediğiniz kıvamı yakalayabildiniz mi?
Cevap yaz