Sürekli poğaça yapmaya çalışıyorum ama bir türlü istediğim gibi kabaran bir poğaça yapamadım. Yazıda bahsedilen malzeme seçiminde en çok hangi un türünü kullanmalıyım? Ayrıca, hamuru yoğururken dikkat etmem gereken başka noktalar var mı? Dinlendirme süresi ve kabartma tozu kullanımı konularında da tam olarak neye dikkat etmem gerektiğini öğrenmek istiyorum. Sadece tarif değil, bu püf noktaları ile gerçekten güzel bir poğaça yapabileceğimi düşünüyorum. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Sürekli poğaça yapmaya çalışıyorum ama bir türlü istediğim gibi kabaran bir poğaça yapamadım. Yazıda bahsedilen malzeme seçiminde en çok hangi un türünü kullanmalıyım? Ayrıca, hamuru yoğururken dikkat etmem gereken başka noktalar var mı? Dinlendirme süresi ve kabartma tozu kullanımı konularında da tam olarak neye dikkat etmem gerektiğini öğrenmek istiyorum. Sadece tarif değil, bu püf noktaları ile gerçekten güzel bir poğaça yapabileceğimi düşünüyorum. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz