Kabak kızartması yaparken en çok dikkat ettiğiniz noktalar neler? Kabak seçimi konusunda küçük ve taze olanları tercih etmenin lezzeti artırdığını düşünüyor musunuz? Ayrıca, kabakları dilimlerken kalınlıklarını ayarlamakta zorlanıyor musunuz? Kızartma işlemi sırasında yağın ısısını kontrol etmenin önemini nasıl değerlendiriyorsunuz? Kızartmadan sonra kağıt havlu üzerinde fazla yağını süzmek, lezzeti etkiliyor mu sizce? Servis önerileri arasında sos kullanmayı tercih ediyor musunuz?
Kabak kızartması yaparken en çok dikkat ettiğiniz noktalar neler? Kabak seçimi konusunda küçük ve taze olanları tercih etmenin lezzeti artırdığını düşünüyor musunuz? Ayrıca, kabakları dilimlerken kalınlıklarını ayarlamakta zorlanıyor musunuz? Kızartma işlemi sırasında yağın ısısını kontrol etmenin önemini nasıl değerlendiriyorsunuz? Kızartmadan sonra kağıt havlu üzerinde fazla yağını süzmek, lezzeti etkiliyor mu sizce? Servis önerileri arasında sos kullanmayı tercih ediyor musunuz?
Cevap yaz