Tavuklu midye tava yapmak istiyorum, ama bazı püf noktalarına dikkat etmem gerektiğini biliyorum. Malzeme seçiminde taze midye ve organik tavuk tercih etmem gerektiği belirtilmiş. Midyelerin temizlik aşaması da çok önemli, soğuk su altında iyice yıkamak ve açık olanları atmak gerektiğini öğrenmek güzel. Tavuk etini marine etmenin lezzeti artıracağını duydum, bu aşamada hangi baharatları kullanmalıyım? Kızartma işlemini yaparken ayrı ayrı kızartmam gerektiği de aklımda, peki ya yağın sıcaklığı ne kadar olmalı? Son olarak, sunum için öneriler var, ama hangi sosları tercih etmem gerektiğini merak ediyorum. Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Tavuklu midye tava yapmak istiyorum, ama bazı püf noktalarına dikkat etmem gerektiğini biliyorum. Malzeme seçiminde taze midye ve organik tavuk tercih etmem gerektiği belirtilmiş. Midyelerin temizlik aşaması da çok önemli, soğuk su altında iyice yıkamak ve açık olanları atmak gerektiğini öğrenmek güzel. Tavuk etini marine etmenin lezzeti artıracağını duydum, bu aşamada hangi baharatları kullanmalıyım? Kızartma işlemini yaparken ayrı ayrı kızartmam gerektiği de aklımda, peki ya yağın sıcaklığı ne kadar olmalı? Son olarak, sunum için öneriler var, ama hangi sosları tercih etmem gerektiğini merak ediyorum. Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz