Yoğurtlu mısır çorbasını soğuk olarak denemek harika bir fikir! Peki, bu çorbanın soğuk versiyonunu hazırlarken hangi malzemeleri kullanmayı düşünüyorsunuz? Taze mısır bulmak zor mu? Ayrıca, pişirmeden önce mısırı haşlamak için ideal süreyi ne kadar tutmayı planlıyorsunuz? Soğutma aşamasında buzdolabında bekletmek çorbanın lezzetini artıracak mı sence? Sunumda nane veya maydanoz eklemeyi düşündün mü, yoksa farklı bir şey mi ekleyeceksin? Ekstra malzemelerle zenginleştirmek için aklında başka öneriler var mı?
Yoğurtlu mısır çorbasını soğuk olarak denemek harika bir fikir! Peki, bu çorbanın soğuk versiyonunu hazırlarken hangi malzemeleri kullanmayı düşünüyorsunuz? Taze mısır bulmak zor mu? Ayrıca, pişirmeden önce mısırı haşlamak için ideal süreyi ne kadar tutmayı planlıyorsunuz? Soğutma aşamasında buzdolabında bekletmek çorbanın lezzetini artıracak mı sence? Sunumda nane veya maydanoz eklemeyi düşündün mü, yoksa farklı bir şey mi ekleyeceksin? Ekstra malzemelerle zenginleştirmek için aklında başka öneriler var mı?
Cevap yaz