Bardakta muhallebi tatlısı yaparken malzemelerin kalitesi gerçekten çok önemli. Özellikle süt seçimi konusunda taze ve yüksek yağ oranına sahip süt kullanmak, muhallebiyi krema kıvamında yapıyor. Peki, bu malzemelerin tazeliğini nasıl kontrol ediyorsun? Ayrıca, muhallebiyi pişirirken kıvamının tam yerinde olması için hangi yöntemleri tercih ediyorsun? Sürekli karıştırmanın yanı sıra pişirme süresini ayarlamakta zorlanıyor musun? Soğutma aşamasında muhallebiyi dinlendirmek için farklı bir yöntem denemeyi düşündün mü? Son olarak, süsleme ve sunumda en çok hangi malzemeleri kullanmayı seviyorsun?
Bardakta muhallebi tatlısı yaparken malzemelerin kalitesi gerçekten çok önemli. Özellikle süt seçimi konusunda taze ve yüksek yağ oranına sahip süt kullanmak, muhallebiyi krema kıvamında yapıyor. Peki, bu malzemelerin tazeliğini nasıl kontrol ediyorsun? Ayrıca, muhallebiyi pişirirken kıvamının tam yerinde olması için hangi yöntemleri tercih ediyorsun? Sürekli karıştırmanın yanı sıra pişirme süresini ayarlamakta zorlanıyor musun? Soğutma aşamasında muhallebiyi dinlendirmek için farklı bir yöntem denemeyi düşündün mü? Son olarak, süsleme ve sunumda en çok hangi malzemeleri kullanmayı seviyorsun?
Cevap yaz