Çeri domatesli makarna sosunu hazırlarken en çok dikkat ettiğim nokta domateslerin tazeliği oldu. Taze domatesler gerçekten yemeğin lezzetini artırıyor. Renk ve büyüklük konularında da seçici olmak önemli. Peki, domatesleri hazırlarken soteleme işlemi yapmanın sosun lezzetini nasıl etkilediğini düşündünüz mü? Sotelediğinizde aromaları daha iyi ortaya çıkıyor gibi hissediyorum. Ayrıca, sosun pişirme sürecinde karıştırmayı unutmamak gerektiğini de belirtmek isterim, aksi halde yanma riski artıyor. Siz hangi baharatları eklemeyi tercih ediyorsunuz? Ben genelde kekik ve fesleğen kullanıyorum, çok hoş bir aroma katıyor.
Çeri domatesli makarna sosunu hazırlarken en çok dikkat ettiğim nokta domateslerin tazeliği oldu. Taze domatesler gerçekten yemeğin lezzetini artırıyor. Renk ve büyüklük konularında da seçici olmak önemli. Peki, domatesleri hazırlarken soteleme işlemi yapmanın sosun lezzetini nasıl etkilediğini düşündünüz mü? Sotelediğinizde aromaları daha iyi ortaya çıkıyor gibi hissediyorum. Ayrıca, sosun pişirme sürecinde karıştırmayı unutmamak gerektiğini de belirtmek isterim, aksi halde yanma riski artıyor. Siz hangi baharatları eklemeyi tercih ediyorsunuz? Ben genelde kekik ve fesleğen kullanıyorum, çok hoş bir aroma katıyor.
Cevap yaz