Çörekme kebabı yaparken etin marine edilmesi sürecinde hangi baharatları tercih ettiniz? Ayrıca, yufka veya pide ekmeğini nasıl hazırladınız? Bu süreçte dikkat ettiğiniz özel bir noktası var mı? Mangalda pişirirken etlerin yanmaması için ne gibi önlemler aldınız? Servis aşamasında hangi mezeleri tercih ettiniz ve bu mezelerin kebabın lezzeti üzerindeki etkisi nasıl oldu?
Çörekme kebabı yaparken etin marine edilmesi sürecinde hangi baharatları tercih ettiniz? Ayrıca, yufka veya pide ekmeğini nasıl hazırladınız? Bu süreçte dikkat ettiğiniz özel bir noktası var mı? Mangalda pişirirken etlerin yanmaması için ne gibi önlemler aldınız? Servis aşamasında hangi mezeleri tercih ettiniz ve bu mezelerin kebabın lezzeti üzerindeki etkisi nasıl oldu?
Cevap yaz