Sütlaç yaparken malzemelerin kalitesine dikkat etmek gerçekten çok önemli. Özellikle taze süt kullanmanın krema kıvamını sağladığını duymak beni çok etkiledi. Pirinç seçimi de aynı şekilde kritikmiş. Peki, sütü kaynatırken sürekli karıştırmanın yanı sıra başka bir ipucu daha var mı? Ayrıca, fırında pişirme süresi sonunda üzerinin kızarması için bekletme süresi hakkında daha fazla bilgi verebilir misin? Bu detaylar, sütlaç yapımında fark yaratacak gibi görünüyor.
Sütlaç yaparken malzemelerin kalitesine dikkat etmek gerçekten çok önemli. Özellikle taze süt kullanmanın krema kıvamını sağladığını duymak beni çok etkiledi. Pirinç seçimi de aynı şekilde kritikmiş. Peki, sütü kaynatırken sürekli karıştırmanın yanı sıra başka bir ipucu daha var mı? Ayrıca, fırında pişirme süresi sonunda üzerinin kızarması için bekletme süresi hakkında daha fazla bilgi verebilir misin? Bu detaylar, sütlaç yapımında fark yaratacak gibi görünüyor.
Cevap yaz