İmam bayıldı yaparken karşılaştığınız zorluklar nelerdi? Patlıcanların acılığını almak için tuzlu suda bekletme işlemini nasıl buldunuz? Ayrıca, soğanları kavururken nelere dikkat ettiniz? Sosun kıvamı tam istediğiniz gibi oldu mu? Sunum aşamasında zeytinyağını eklemeyi unuttunuz mu? Taze domates kullanmanın yemeğin lezzeti üzerindeki etkisini nasıl değerlendirdiniz? Yemeği misafirlerinizle paylaştığınızda aldığınız geri dönüşler nasıldı?
İmam bayıldı yaparken karşılaştığınız zorluklar nelerdi? Patlıcanların acılığını almak için tuzlu suda bekletme işlemini nasıl buldunuz? Ayrıca, soğanları kavururken nelere dikkat ettiniz? Sosun kıvamı tam istediğiniz gibi oldu mu? Sunum aşamasında zeytinyağını eklemeyi unuttunuz mu? Taze domates kullanmanın yemeğin lezzeti üzerindeki etkisini nasıl değerlendirdiniz? Yemeği misafirlerinizle paylaştığınızda aldığınız geri dönüşler nasıldı?
Cevap yaz