Kıymalı nohutlu semizotu yemeği yaparken dikkat edilmesi gereken püf noktaları gerçekten çok faydalı. Malzeme seçiminde yüksek kaliteli kıyma ve taze semizotu kullanmanın lezzeti artıracağı kesin. Peki, haşlanmış nohut yerine önceden ıslatılmış nohut kullanmanın pişirme süresini nasıl etkilediğini düşünüyorsunuz? Ayrıca, baharatların yemeğe kattığı derinlik konusunda kimyonun etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yemekteki tat dengesi açısından baharatların kullanımı sizce yeterli mi? Servis önerileri de çok güzel, özellikle yoğurt ile sunmanın lezzeti artıracağına eminim. Yemeği sunarken farklı garnitürler eklemeyi denediniz mi?
Kıymalı nohutlu semizotu yemeği yaparken dikkat edilmesi gereken püf noktaları gerçekten çok faydalı. Malzeme seçiminde yüksek kaliteli kıyma ve taze semizotu kullanmanın lezzeti artıracağı kesin. Peki, haşlanmış nohut yerine önceden ıslatılmış nohut kullanmanın pişirme süresini nasıl etkilediğini düşünüyorsunuz? Ayrıca, baharatların yemeğe kattığı derinlik konusunda kimyonun etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yemekteki tat dengesi açısından baharatların kullanımı sizce yeterli mi? Servis önerileri de çok güzel, özellikle yoğurt ile sunmanın lezzeti artıracağına eminim. Yemeği sunarken farklı garnitürler eklemeyi denediniz mi?
Cevap yaz