Lokum bonfile tavuk yaparken tavuk seçimi konusunda nelere dikkat etmemiz gerektiğini merak ediyorum. Yerli veya organik tavuk tercih etmenin gerçekten lezzeti nasıl etkilediğini deneyimleyen var mı? Ayrıca, marine işlemi için hangi asidik malzemeleri kullanmanın en iyi sonuçları verdiğini öğrenmek isterim. Marine süresi ve pişirme yöntemleri arasında en çok hangi yöntemi tercih ediyorsunuz? Son olarak, sunum önerileri hakkında fikirlerinizi paylaşabilir misiniz?
Lokum bonfile tavuk yaparken tavuk seçimi konusunda nelere dikkat etmemiz gerektiğini merak ediyorum. Yerli veya organik tavuk tercih etmenin gerçekten lezzeti nasıl etkilediğini deneyimleyen var mı? Ayrıca, marine işlemi için hangi asidik malzemeleri kullanmanın en iyi sonuçları verdiğini öğrenmek isterim. Marine süresi ve pişirme yöntemleri arasında en çok hangi yöntemi tercih ediyorsunuz? Son olarak, sunum önerileri hakkında fikirlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz