Mavi haşhaş revani tatlısını denemek istiyorum ama malzeme kalitesi konusunda özellikle un ve şeker seçiminde nasıl bir yol izlemeliyim? Yüksek proteinli unların tatlımın dokusunu ne şekilde etkilediğini merak ediyorum. Ayrıca, haşhaş tohumlarının tazeliği ve kavrulmasıyla ilgili de dikkat etmem gereken başka noktalar var mı? Hamurun hazırlanmasında yumurta ve şekerin çırpılması ne kadar önemli? Son olarak, tatlının pişirme süresiyle ilgili önerilerinizi alabilir miyim?
Mavi haşhaş revani tatlısını denemek istiyorum ama malzeme kalitesi konusunda özellikle un ve şeker seçiminde nasıl bir yol izlemeliyim? Yüksek proteinli unların tatlımın dokusunu ne şekilde etkilediğini merak ediyorum. Ayrıca, haşhaş tohumlarının tazeliği ve kavrulmasıyla ilgili de dikkat etmem gereken başka noktalar var mı? Hamurun hazırlanmasında yumurta ve şekerin çırpılması ne kadar önemli? Son olarak, tatlının pişirme süresiyle ilgili önerilerinizi alabilir miyim?
Cevap yaz