Milföy pasta yaparken en çok zorlandığım noktalardan biri katmanların oluşturulmasıydı. Katlama işlemi gerçekten önemli mi? Ayrıca, hamurun dinlendirilmesi gerektiğini biliyordum ama bu sürenin ne kadar olması gerektiği konusunda bir fikrim yok. Hamuru açarken un kullanmanın da bir sınırı var mı? Fazla un kullanmak hamurun dokusunu etkiliyormuş, bu konuda daha fazla bilgi alabilir miyim?
Milföy pasta yaparken en çok zorlandığım noktalardan biri katmanların oluşturulmasıydı. Katlama işlemi gerçekten önemli mi? Ayrıca, hamurun dinlendirilmesi gerektiğini biliyordum ama bu sürenin ne kadar olması gerektiği konusunda bir fikrim yok. Hamuru açarken un kullanmanın da bir sınırı var mı? Fazla un kullanmak hamurun dokusunu etkiliyormuş, bu konuda daha fazla bilgi alabilir miyim?
Cevap yaz