Tahinli muhallebi yaparken özellikle malzeme kalitesinin ne kadar önemli olduğunu düşündünüz mü? Taze ve doğal tahin kullanmanın muhallebiyi nasıl etkilediğini deneyimlediniz mi? Ayrıca, doğru oranlar ayarlamak konusunda zorlandığınız anlar oldu mu? Süt ve şekerin kaynatılması sırasında dikkat ettiğiniz püf noktaları var mıydı? Soğutma aşamasında, muhallebinizin kıvamı istediğiniz gibi oldu mu? Sunum yaparken eklediğiniz süslemelerle tatlınıza görsel bir zenginlik katmanın tadını çıkarıyor musunuz?
Tahinli muhallebi yaparken özellikle malzeme kalitesinin ne kadar önemli olduğunu düşündünüz mü? Taze ve doğal tahin kullanmanın muhallebiyi nasıl etkilediğini deneyimlediniz mi? Ayrıca, doğru oranlar ayarlamak konusunda zorlandığınız anlar oldu mu? Süt ve şekerin kaynatılması sırasında dikkat ettiğiniz püf noktaları var mıydı? Soğutma aşamasında, muhallebinizin kıvamı istediğiniz gibi oldu mu? Sunum yaparken eklediğiniz süslemelerle tatlınıza görsel bir zenginlik katmanın tadını çıkarıyor musunuz?
Cevap yaz