Yaş pasta için muhallebiyi hazırlarken dikkat edilmesi gereken püre noktaları gerçekten önemli. Süt seçimi konusunda tam yağlı süt kullanmanın kremamsı bir lezzet sağladığını belirtmişsiniz. Peki, yarım yağlı süt kullanarak yapılan muhallebiyi denediğinizde nasıl bir sonuç elde ettiniz? Şeker miktarını kişisel tercihlere göre ayarlamak da ilginç bir detay. Sizce hangi tatlılarda daha az şeker kullanmak daha iyi bir tat deneyimi sunuyor? Ayrıca, muhallebiyi pişirirken sürekli karıştırmanın ne kadar önemli olduğunu vurgulamanız da dikkat çekici. Bu aşamada farklı bir teknik deneme şansınız oldu mu? Aromalar eklemek ise gerçekten muhallebiyi zenginleştiriyor. Hangi aromaları denemek hoşunuza gitti?
Yaş pasta için muhallebiyi hazırlarken dikkat edilmesi gereken püre noktaları gerçekten önemli. Süt seçimi konusunda tam yağlı süt kullanmanın kremamsı bir lezzet sağladığını belirtmişsiniz. Peki, yarım yağlı süt kullanarak yapılan muhallebiyi denediğinizde nasıl bir sonuç elde ettiniz? Şeker miktarını kişisel tercihlere göre ayarlamak da ilginç bir detay. Sizce hangi tatlılarda daha az şeker kullanmak daha iyi bir tat deneyimi sunuyor? Ayrıca, muhallebiyi pişirirken sürekli karıştırmanın ne kadar önemli olduğunu vurgulamanız da dikkat çekici. Bu aşamada farklı bir teknik deneme şansınız oldu mu? Aromalar eklemek ise gerçekten muhallebiyi zenginleştiriyor. Hangi aromaları denemek hoşunuza gitti?
Cevap yaz