Yoğurtlu çorba yaparken en çok hangi yoğurt türünü tercih ediyorsunuz? Ev yapımı yoğurt mu yoksa marketten aldığınız taze yoğurt mu sizin için daha iyi bir seçenek? Ayrıca, çorbanızın kaynamadan önce yoğurt ve su karışımını inceltmekte ne kadar dikkat ediyorsunuz? Kesilmemesi için bu adımı atlamak zor olabilir, değil mi? Baharatlar konusunda hangi tatlar sizi cezbetiyor? Özellikle nane ve pul biber kullanmayı seviyor musunuz? Çorbanızı genellikle sıcak mı, yoksa soğuk mu servis ediyorsunuz?
Yoğurtlu çorba yaparken en çok hangi yoğurt türünü tercih ediyorsunuz? Ev yapımı yoğurt mu yoksa marketten aldığınız taze yoğurt mu sizin için daha iyi bir seçenek? Ayrıca, çorbanızın kaynamadan önce yoğurt ve su karışımını inceltmekte ne kadar dikkat ediyorsunuz? Kesilmemesi için bu adımı atlamak zor olabilir, değil mi? Baharatlar konusunda hangi tatlar sizi cezbetiyor? Özellikle nane ve pul biber kullanmayı seviyor musunuz? Çorbanızı genellikle sıcak mı, yoksa soğuk mu servis ediyorsunuz?
Cevap yaz